ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Cristina Ich, schimbare de look surprinzătoare, la câteva zile după ce și-a făcut breton. Arată ca o zeiță / FOTO

Publicat:
2 minute

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România, are un chip perfect, fără să fi apelat la medicul estetician. Iubita lui Alex Pițurcă și-a tuns părul în urmă cu câteva zile, iar acum și-a schimbat din nou look-ul.

Cristina Ich, la puțin timp după ce și-a făcut prima schimbare de look. Sursa foto: Instagram

Frumoasa moldoveancă a optat pentru o frizură cu breton, îndrăznind astfel s-și tare părul din față, lucru pe care tot l-a evitat, deși își dorea această schimbare. De remarcat este că noul look o prinde foarte bine pe șatenă, care are trăsături unice.

Citește și: Uimitor cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Fratele lui Augustin Viziru s-a lansat pe Youtube cu o serie de clipuri neașteptate/ VIDEO

Cristina Ich și-a schimbat look-ul de două ori într-o săptămână

Vedeta apare într-o ipostază nouă la doar câteva zile după ce cu mari emoții și-a schimbat look-ul. De data aceasta, bretonul este îndreptat și tuns foarte scurt. Cel mai probabil, Ich a ales un breton fals pentru această ședință foto.

Cristina Ich și-a schimbat din nou look-ul. Sursa foto: Instagram

Cum a devenit celebră Cristina Ich

Cristina Ich este un influencer din Republica Moldova care a devenit celebră în România după ce a apărut în clipurile lui BRomania. Bruneta are peste 800 de mii de oameni care o urmăresc pe Instagram, unde face campanii de promovare pentru diferite branduri de cosmetice și haine.

Citește și: Gestul îndrăzneț al lui Nick Rădoi care ar putea reaprinde scandalul între Ilie și Ioana Năstase

Ea s-a lansat în mediul online cu discuții despre femei și bărbați, relații, dar și ce cosmetice folosește pentru a-și menține frumusețea. Ce-i drept, în cazul ei, a fost înzestrată de la Mama Natură cu un chip angelic, moștenire de la mama sa, care este la fel de frumoasă. De fapt, toată lumea o aseamănă cu Angelina Jolie și chiar i se spune Angelina Jolie de România.

Cristina Ich, alături de mama ei. Sursa foto: Instagram

Tânăra este într-o relație cu Alex Pițurcă, căruia i-a oferit un copil în noiembrie 2019, pe Noah, un băiețel care seamănă foarte bine cu ea.

În 2020, Cristina Ich a fost desemnată influencerul anului de către People Choice!. De asemenea, a fost desemnată și Elle New Media Awards Winner 2020 - Lifestyle Category. În prezent, ea câștigă foarte mulți bani din meseria din influencer, care a devenit o profesie după modelul surorilor Kardashian.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani