ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Ce s-a întâmplat cu băiatul lovit cu brutalitate de agresorul din Hunedoara. Medicii au făcut anunțul

Publicat:
2 minute

Clipe de coșmar au fost filmate într-un parc din Hunedoara, unde victime au fost doi copii, unul de 7 și altul de 13 ani. Agresorul, un bărbat în vârstă de 29 de ani. Cei doi copii ar fi avut un conflict, iar bărbatul, tatăl copilului de 7 ani, s-a năpustit asupra tânărului de 13 ani.

Agresorul din Hunedoara a lovit doi copii în parc. Sursa foto: captură video Youtube

Momentele au fost filmate de martorii prezenți la eveniment, însă nu au reușit să intervină la timp, pentru că agresiunea s-a întâmplat în doar câteva secunde.

Agresorul s-a dus țintă către tânărul de 13 ani, pe care l-a luat de gât, l-a ridicat și l-a aruncat de pământ. Micuțul a rămas inconștient, sub privirile celorlalți copii și adulți din parc.

Ce s-a întâmplat cu băiatul lovit cu brutalitate de agresorul din Hunedoara

La fața locului a fost chemată de urgență o Ambulanță, care l-a transferat la Spitalul din Deva, după care va fi dus la Spitalul Județean din Timișoara. Medicii au dat verdictul în ceea ce privește traumatismele suferite de victima agresorului din Hunedoara.

„Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, a suferit şi o fractură de os occipital. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva, scrie zdh.ro.

Citește și: Scene terifiante cu agresorul din Hunedoara în timp ce lăsa inconștient copilul în parc. L-a luat de gât și l-a aruncat de pământ / VIDEO

Întreaga întâmplare a avut loc într-un parc public, în care se aflau și alți minori și adulți. Scenele violente au fost postate pe Youtube, iar clipurile au fost distribuite intens pe social media.

Agresorul din Hunedoara a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Bărbatul a realizat împreună cu polițiștii o reconstituire a scenelor din după amiaza zilei de duminică.

Fiul bărbatului, și el victimă a agresiunii bărbatului din Hunedoara, a fost dus la audieri.  „Fiul tânărului de 29 de ani, un minor de șapte ani ani, care a fost și el lovit de către tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca și victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților DGASPC”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului