ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Cât de bine arată Laura Cosoi însărcinată la 42 de ani. Când naște și care este sexul copilului?

Publicat:
4 minute

Laura Cosoi este gravidă pentru a patra oară. Vestea a venit ca o surpriză chiar în a doua zi din an, chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani. Toată lumea se întreabă care este sexul copilului, dar și când va naște actrița. Prezentatoarea Antena Stars mai are acasă trei fetițe, iar în curând îl vor primi cu brațele deschise și pe cel de-al patrulea copilaș al familiei. Laura Cosoi este superbă însărcinată.

Laura Cosoi este însărcinată în al doilea trimestru de sarcină și urmează să nască în vară. Foto: colaj Actualitate.net

Când naște Laura Cosoi și care este sexul copilului?

Laura Cosoi este însărcinată în opt luni și urmează să nască pentru a patra oară. Fanii curioși așteaptă cu sufletul la gură sexul copilului, căci actrița nu a dezvăluit până acum sexul copilului.

Mulți spun că vedeta va naște încă o fetiță, însă alții sunt de părere că Laura Cosoi va naște un băiețel, primul din familia vedetei. Însărcinată în al doilea trimestru de sarcină, actrița arată foarte bine, nu s-a îngrășat mult și chiar poartă rochițe scurte și decoltate. „O să iau o pauză de la teatru. Sarcina a început să se vadă. Vreau, mai ales, să am libere lunile iunie-iulie.”, a spus Laura Cosoi la Antena Stars.

Apariția Laurei Cosoi în emisiunea „Vacanță de vedetă”, pe care o prezintă la Antena Stars, a fost multă lăudată pe Instagram, unde admiratorii i-au trimis zeci de complimente, dar și mii de aprecieri.

Laura Cosoi a avut-o invitată în emisiunea ei și pe Andreea Marin, cu care a vorbit despre vacanțe și ce implică plecarea peste hotare.

Laura Cosoi, mamă a trei fetițe

Actrița este căsătorită cu afaceristul Cosmin Curticăpean și împreună au trei fetițe, pe Rita, Vera și Lara. Acum, urmează să vină cel de-al patrulea copil al cuplului.

Laura Cosoi și Cosmin s-au căsătorit în 2015, având două nunți. Una la Iași, alta în Ardeal, la Târgu Mureș, locul de unde este soțul vedetei.



Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Actualitate
Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte, de fapt, marele actor
Divertisment
Starurile de la Hollywood au făcut spectacol artistic la Met Gala 2024. De departe cel mai stilat eveniment de până acum
Actualitate
Imagini cu Florin Piersic transportat de la Cluj la București cu un avion SMURD luat din mijlocul antrenamentelor NATO, după ce actorul a fost operat la inimă
Actualitate
Florin Piersic a fost operat la inimă. Ultimele informații despre starea de sănătatea a actorului: „O intervenție foarte dificilă, cu risc mare ...”
Actualitate
Mesaj alarmant despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Toate rugăciunile noastre sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic”
Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești