ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Angelina Jolie, drama din spatele chipului perfect: „Fetele râdeau de ea din cauza buzelor ei cărnoase”

Publicat:
3 minute

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei din lume, ba chiar a fost desemnată de nenumărate ori femeia perfectă, cea mai frumoasă din lume. Cu toate astea, în spatele chipului angelic, vedeta tv a fost abuzată, iar fetele râdeau de buzele ei cărnoase. Ea se tăia singură și era extrem de nefericită din cauza aspectului ei fizic.

Angelina Jolie. Sursa foto: Facebook

Frumoasa actriță de la Hollywood a avut o copilărie zbuciumată și o adolescență în care era foarte rebelă și recurgea la tot felul de acte pentru a atrage atenția.

„Obişnuiam să mă tai singură, să sar din avion, încercând neîncetat să caut noi situaţii limită, pentru că totul îmi părea prea uşor altfel”, a declarat Angelina Jolie despre perioada tinereții.

Actrița a încercat să se regăsească în lumea filmului, însă fără succes, pentru că și-a dat seama că mima o fericire care nu-i aparținea. Angelina Jolie credea că inclusiv rolurile sale aveau mai multă fericire decât avea ea în viața reală.

Citește și: Cât de mult s-a transformat Gina Pistol în luna 8-a de sarcină. Imagini de senzație cu iubita lui Smiley

Angelina Jolie. Sursa foto: Facebook

„Căutam ceva mai profund, ceva mai mult decât aveam deja. Şi am încercat orice, am încercat tot. M-am simţit întotdeauna încolţită, încarcerată, de parcă mă loveam de nişte lucruri care nu erau, de fapt, acolo.

Am avut întotdeauna prea mult energie pentru situaţiile în care mă aflam. Am trecut printr-o perioadă în care mi se părea că până şi personajele pe care le interpretam se distrau mai mult decât mine.

Aşa se poate explica, probabil, de ce am ajuns să am atâtea tatuaje și să fac anumite chestii extreme în viaţa mea”, declara actrița, în 2010, pentru revista Parade.

Citește și: Video cu Bianca Drăgușanu în timp ce își pune viața în pericol pe autostradă. Primele declarații ale vedetei

Fosta bonă a vedetei a făcut declarații despre perioada în care a avut grijă de ea și susținea că a suferit foarte mult din cauza copiilor care râdeau de ea pentru felul în care arată. Culmea este că în prezent sunt zeci de mii de femei care se operează pentru a arăta ca ea.

„Râdeau de ea din cauza buzelor ei cărnoase şi fetele, în mod special, se purtau foarte urât cu ea. Avea umerii laţi şi picioarele lungi, se mişca precum o gazelă, motiv de glume nesfârşite pentru colegii ei”, au fost mărturiile fostei bone ale actriței.

Angelina Jolie. Sursa foto: Facebook

După ce a devenit mamă, Angelina Jolie a devenit mai împlinită și a început să privească viața cu alți ochi. Faimoasa actriță de la Hollywood are șase copii, dintre care trei cu Brad Pitt. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne

„Dragostea înseamnă să doreşti tot binele din lume celor pe care-i iubeşti, să pui interesul lor mai presus decât al tău, întotdeauna. Asta face dragostea. Pentru iubire trăim, pentru nimic altceva”, a declarat Angelina Jolie, pentru Parade.

Angelina Jolie, 3 mariaje celebre și părinți actori la Hollywood

Viața celebrei actrițe este însăși o poveste de film. Născută în Los Angeles, vedeta mai are un frate și este fiica lui Jon Voight și Marcheline Bertrand. Tatăl său a părăsit-o pe mama ei pe când Angelina avea un an, iar relația cu acesta a fost una cu suișuri și coborâșuri. Ei nu și-au vorbit perioade lungi de timp, vedeta chiar renunțând în acte la numele de Voight.

După moartea mamei sale, în 2007, Angelina Jolie și tatăl ei s-au împăcat. Primul film în care a jucat a fost Lookin' to Get Out (1982), alături de Jon Voight.

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori. Brad Pitt - 2014–2016, Billy Bob Thornton - 2000–2003, Jonny Lee Miller 1996–1999.

Faimoasa actriță are în portofoliul numeroase premii, printre care, cele mai importante sunt:

A fost numită de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009, 2011, și 2013. Viața ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani
Actualitate
Cine este și cum arată argentinianca de 60 de ani încoronată Miss Universe Buenos Aires. Ce face, de fapt, Alejandra Marisa, ca să arate atât de bine. Obiceiul care te întinerește sigur
Divertisment
Daniela Gyorfi a întors toate privirile la petrecerea Unica. Artista a apelat la un truc genial ca să pară mult mai tânără și a fost de nerecunoscut
Actualitate
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Actualitate
Video chiar cu clipa în care strada din Slănic Prahova se surupă și apare craterul de aproape trei metri adâncime, pe o suprafață de 60 de metri: „Mi-am dat seama cât de grav este acum, pare că se îndreaptă sper bloc”
Actualitate
Controverse după declarația lui Marcel Ciolacu: "Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți" - VIDEO
Stil de viață
Motivul uimitor din spatele gestului. De ce scriu Milenialii în conversații cuvântul „Lol”. Este un gest tipic acestei generații